Nyt Netflixissä: Sofia Vergara näyttelee tosielämän huumepomoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten Moderni perhe -komediasarjan Gloriana. Nyt Vergara nähdään näyttelemässä tosielämän hahmoa, joka eroaa melkoisesti hänestä maailmanluokan tähden tehneestä roolista.

Vergara näyttelee Netflixin Griselda-sarjassa rikollispomo Griselda Blancoa. Blanco oli menestyksekäs kolumbialainen huumekauppias, joka vaikutti 1970- ja 80-luvuilla vahvasti myös Yhdysvalloissa. Sarjassa seurataan Blancon rikollisuraa alkuvaiheilta lähtien.

Griselda-sarjan taustalla ovat niin ikään tosielämän huumekauppaa ja samoja tapahtumiakin käsitelleen suositun Narcos-sarjan Doug Miro, Andrés Baiz ja Carlo Bernard. Vergara toimi itse myös yhtenä minisarjan tuottajista. Griselda lisättiin Netflixiin 25. tammikuuta 2024.