Suosikkiräppäriä ei päästetty maahan – Britannian keikat peruuntuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ja Rule, oikealta nimeltään Jeffrey Bruce Atkins, on amerikkalainen rap-artisti, lauluntekijä ja näyttelijä, joka nousi merkittävään suosioon 2000-luvun alussa. Ja Rule tunnetaan erityisesti hänen uransa alkupuolen hittikappaleista, jotka nousivat listoille ja tekivät hänestä yhden tuon ajan merkittävimmistä hip hop -taiteilijoista.

Ja Rulen Sunrise Tour -nimisen kiertueen ensimmäiset Iso-Britannian keikat oli määrä alkaa tällä viikolla perjantaina, mutta nyt räppäri on saanut musertavia uutisia. Hän on ilmoittanut, että hänen pääsynsä maahan on evätty hänen rikosrekisterinsä vuoksi.

Ja Rule on kertonut People-sivuston mukaan käyttäneensä puoli miljoonaa dollaria omaa rahaansa kiertueen tuotantokuluihin, minkä vuoksi hän onkin erittäin tuohtunut siitä, että vain päiviä ennen konserttien alkua hänen pääsynsä maahan evätään. Miehen mukaan tilanne ei ole reilu hänelle eikä hänen faneilleen, koska konserttipaikat ovat 85-prosenttisesti myytyjä eikä räppäri pääsekään esiintymään.