Pasha Pozdniakova nautti täysin rinnoin rantaklubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomattavaa kansainvälistä huomiota sosiaalisessa mediassa viime aikoina saanut Pasha Pozdniakova on yksi tunnetuimmista suomalaisista sometähdistä, kun menestystä mitataan sosiaalisen median seuraajien määrällä. Hänellä on yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Hän on tehnyt urallaan myös musiikkia Pashulia-artistinimellä.

Viime aikoina Pasha on viihtynyt Dubaissa, josta hän on luonnollisesti julkaissut materiaalia myös verkkoon. Tällä kertaa hänet nähdään kurvikkaana Dubaissa sijaitsevalla rantaklubilla, jossa hän muun muassa nautiskeli antaumuksella näyttäviä drinkkejä.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.