Jessica Biel muisteli ensimmäisiä kuukautisiaan – itki hysteerisesti ja lukittautui vessaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Jessica Biel on ihastuttanut omalla TikTok-kanavallaan, jossa hän on antanut oman persoonansa todella näkyä. Nainen on kertonut seuraajille erilaisia faktoja ja tarinoita itsestään ja esitellyt myös omaa huumorintajuaan. Nyt 41-vuotias kertoi ensimmäisistä kuukautisistaan.

Jessica Biel kertoi saaneensa ensimmäiset kuukautisensa ollessaan 11-vuotias. Hän oli hyvin hämillään ja lukittautui vessaan itkemään hysteerisesti. Vaikka hänen äitinsä olikin kertonut naiselle kuukautisista, ne tulivat silti naiselle yllätyksenä.

– Edelleen piilottelen kuukautisia ja kävelen vessaan tamponi hihaan piilotettuna. Miksi kuukautisia pitää piilotella, Jessica Biel pohtii.

@jessbiel

I know this was the story you all were waiting for. But actually, can we talk about this?? Periods are cool!

♬ Horror, Fear, Mystery, Suspense, Criminal, Terror, Halloween, Movie, Soundtrack, OST, TV Game, Creepy(1323087) – SAKUMAMATATA