Kohukaunotar huvijahdilla – pakarat täyttivät kameran ruudun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähdeksi julkaisuillaan noussut glamour-malli Aubrey O’day nousi alunperin tähdeksi varsinkin realityohjelmien kautta ja seurusteli sittemmin salasuhteessa Donald Trumpin pojan kanssa. Nykyisin Aubrey kohahduttaa lähinnä somekuvillaan.

Nyt Aubrey on poseerannut näyttävästi huvijahdilla, kun hän oli lomailemassa Dubaissa. Kurvikas kaunotar päätti tällä kertaa täyttää kuva-alan pääasiassa pakaroillaan, sillä hän julkaisi niistä somessa lähinnä lähikuvia.

Aubrey O’Day joutui taannoin kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien. O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä.