Nudisteille oma keilaustapahtuma Yhdysvalloissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa järjestetään oma tapahtuma niille, jotka haluavat keilata vailla rihmankiertämää. Pennsylvaniassa toimiva naturalistikerho Pittburgh Area Naturalists järjestää Balls Out Bowling -tapahtuman, jonka nimen voisi kääntää muotoon keilaamista pallot esillä.

Järjestäjien mukaan kaikkien osallistujien täytyy olla alasti, joskin naiset saavat käyttää alaosia. 28. huhtikuuta Crafton Ingram Lanes -keilahallissa järjestettävä nudistikeilaus on avoin kaikille täysi-ikäisille 25 dollarin hintaan.

– Balls Out Bowling on täydellinen kokemus kaikille, jotka rakastavat hauskanpitoa ja haluavat esitellä taitojaan ilkosillaan, järjestäjät kuvailivat.

Tapahtuman järjestäjät painottamat, ettei tapahtumassa sallita seksuaalista kanssakäymistä eikä minkäänlaista häirintää. Valokuvien ja videoiden kuvaaminen on ankarasti kielletty.