Popedan ainoa kesäkeikka avaa Helsinkiin uuden tapahtumapaikan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uudistunut Popeda esiintyy tulevana kesänä pääkaupunkiseudulla vain kerran. Yhtye nousee lavalle 30. elokuuta Helsingin uudessa tapahtumapaikassa Lasipalatsin aukiolla. Tiedotteen mukaan luvassa on koko illan Popeda-hittiputki.

Popedan konsertti avaa Amos Rexin, Forumin ja Kampin vieressä sijaitsevan tapahtuma-alueen, Lasipalatsin aukion. Alue on konsertissa kokonaan anniskelualuetta. K-18-keikalle myy lippuja Tiketti alkaen 45 euron hintaan.

– Kun kuulin, että Popeda saapuu pitkästä aikaa isolle kirkolle, aloin välittömästi vetämään buutseja jalkaan. Viritin kitarat ja kannoin vahvistimet autoon. Sitten huomasin, että keikka onkin vasta 30.8, joten vielä ehtii soittamaan tätä ennen mittavan kesäkiertueen, kertoo tiedotteessa Costello Hautamäki.

– Ilolla, innolla ja ylpeydellä saan nousta Popedan keulilla lavalle myös nykyisillä huudiloillani, eli kotikonnuillani Hesulissa. Popeda saapuu maamme pääkaupungin, Suomen monikulttuurisen sulatusuunin sykkivään ytimeen elokuun lopussa, enkä minä malttaisi odottaa, kommentoi yhtyeen uusi laulaja Olli Herman.