Täydellinen nainen ihmetteli sarjan muita tähtiä – laihtumiset veivät huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Crystal Minkoff liittyi Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjan tähtikaartiin vuosi sitten. Nyt naista on nähty sarjassa kahden tuotantokauden verran ja hän on avautunut ohjelmassa muun muassa omasta syömishäiriöstään.

Crystal Minkoff on kertonut, että syömishäiriöstä toipuminen on iso prosessi ja vaaralliset ajatukset piinaavat edelleen hänen mieltään. Uuden tuotantokauden kuvaaminen oli 41-vuotiaalle naiselle erityisen haastavaa, koska hän huomasi monen sarjassa esiintyvän naisen laihtuneen huomattavasti.

Uudella tuotantokaudella nähdään muun muassa Kyle Richards ja Erika Girardi hoikemmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Naisten laihtuminen on ollut myös median valokeilassa ja heitä on epäilty Ozempic-lääkkeen käyttämisestä, mutta kumpikin on kieltänyt laihduttavaan lääkkeeseen turvautumisen.

Tällä hetkellä uusi tuotantokausi on päättymässä ja naiset ovat keskustelleet ohjelman tapahtumista ensimmäisessä Reunion-jaksossa. Crystal Minkoff avautui naisille siitä miten hankalaa hänen oli välillä keskittyä kun hänen huomionsa oli koko ajan vain muiden naisten laihtumisessa.

– Mietin koko ajan sitä kuinka laihoja kaikki yhtäkkiä olivat. Vertailin myös jatkuvasti itseäni heihin ja ajattelin, että miltä oma vartaloni näyttää heidän vierellään, Minkoff kertoi.