Alicia Keysin pojalta Billie Eilishille suloinen videotervehdys – haluaisi olla ystäviä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sielukkaasta äänestään tunnettu artisti Alicia Keys on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän valmistautuu esiintymään Usherin showssa Super Bowl -väliajalla. Samalla hän kertoi tarinan hänen yhdeksänvuotiaasta pojastaan Genesiksestä.

Genesis on 43-vuotiaan tähden mukaan huvin määrätietoinen ja periksiantamaton. Hän oli eräänä päivänä päättänyt, että hän haluaa päästä puhumaan Billie Eilishille. Kun poika kuuli, että Alicia Keysilla on Billien puhelinnumero, poika häiritsi äitiään asialla kolme päivää taukoamatta.

Genesis halusi lähettää 22-vuotiaalle Billie Eilishille videotervehdyksen, jossa hän pyysi tähteä hänen ystäväkseen. ”Olen Genesis ja pidän musiikistasi. Haluaisin olla ystäväsi. Olen Alicia Keysin poika, joten…”, poika kertoi videolla.

Lapsi oli malttamattomana odottanut Billie EIlishin vastausta. Alicia Keys oli innoissaan huomatessaan, että Genesikselle vastattiin. Billie Eilish lähetti pojalle takaisin videon, jossa hän kertoi veljensä Finneasin kanssa, että he kumpikin haluaisivat olla Genesiksen ystäviä ja viettää joskus aikaa yhdessä.