Hengenvaarallisesti lihava -sarjasta uusi tuotantokausi – perheenäiti kulkee auton tavaratilassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on kuvattu 12 vuoden ajan televisiosarjaa sairaalloisen lihavista ihmisistä, jotka yrittävät laihduttaa tohtori Younan Nowzaradanin avulla. Useimmat ohjelmaan osallistuvista painavat yli 300 kiloa, eivätkä pääse liikkumaan kunnolla. Yksi heistä on Krystal, joka ei mahdu istumaan henkilöautoon.

Krystal joutuu kulkemaan paikasta toiseen auton tavaratilassa. Hän myöntää, että ei mahdu tai edes pystyisi istumaan tavallisella auton penkillä. Hän makaa auton takaosastolla matkojen ajan. TLC on julkaissut videon jolla nähdään, miten vaikeaa Krystalin on päästä autoon tai sieltä pois. Kun auto menee rikki kesken moottoritieajon, uhkaa tilanne muuttua uhkaavaksi porottavan helteen vuoksi.

Yleensä sarjassa mukana olevilla ihmisillä on laajempia haasteita mielenterveysongelmien kanssa. Ruoka-addiktio on vaarallinen tila, mikä voi tuhota elämän kokonaan johtaen lopulta kuolemaan. Sairaalloisen lihavien ihmisten omaiset saattavat usein mahdollistaa lihomisen entisestään, koska ilman heidän apuaan eivät ihmiset välttämättä lihoisi.