Camila Cabelloa vanha suola ei janota – erosi Shawn Mendesistä lopullisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Camila Cabello on ollut median valokeilassa myös rakkauselämänsä vuoksi. Tähti seurusteli aiemmin muusikko Shawn Mendesin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2021, mutta viime vuonna he palasivat hetkeksi yhteen. Keväällä 2023 Cabello ja Mendes erosivat toistamiseen.

Camila Cabello ei kuitenkaan kadu sitä, että he yrittivät toisen kerran. 27-vuotias laulaja kuvailee itseään impulsiiviseksi ja hän onkin People-sivuston mukaan sitä mieltä, että entisen kumppanin kanssa tulisi harrastaa eron jälkeistä seksiä niin kauan, että sitä ei enää tee mieli.

Yhteen palaaminen Shawn Mendesin kanssa johti hauskaan yhdessä vietettyyn aikaan. He kuitenkin huomasivat, että suhde ei toimi ja heidän ei pitäisi täytyä tehdä niin paljon töitä suhteen eteen. Nainen on onnellinen siitä, että tällä toisella kerralla he onnistuivat huomaamaan nopeammin, että suhde ei ollut heitä varten.