Kristen Stewart ihastutti rohkealla asulla – varasti huomion punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Hollywood-tähti Kristen Stewart on tehnyt jo noin 15 vuoden ajan menestyksekästä näyttelijän uraa. Nainen on ollut mukana useissa suurissa elokuvatuotannoissa, joista yksi tunnetuimmista on Twilight-elokuvasarja.

Kristen Stewart on viime aikoina pukeutunut hieman rohkeammin ja esiintyi taannoin myös lehtikuvissa ilman paitaa. Nyt 33-vuotias näyttelijä ilmestyi uuden Love Lies Bleeding -elokuvan ensi-iltaan näyttävässä tyylissä, joka korosti Stewartin siroa vartaloa.

Kristen Stewartin yllä nähtiin musta body, jonka alle oli puettu vain sukkahousut. Näyttävän tyylin kruunasi mustat avokkaat ja jakku, jonka Stewart antoi roikkua rennosti harteilla. Romanttinen trilleri Love Lies Bleeding saa virallisen ensi-iltansa elokuvateattereissa Yhdysvalloissa 8. maaliskuuta.