TikTokin huhutaan suunnittelevan Instagramin haastajaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramille saatetaan suunnitella uutta haastajaa TikTok-somepalvelun tekijöiden toimesta. Tähän viittaa TikTokin koodista löytynyt kohta, jonka perusteella työn alla on TikTok Photos -niminen palvelu.

TikTokin tuoreimman version koodista paljastui TheSpAndroid-sivuston mukaan useita viittauksia TikTok Photos -sovellukseen. Löydetyt merkit viittaavat siihen, että suunnitteilla oleva sovellus muistuttaisi paljon teknologiajätti Metan omistamaa Instagramia. Kyseessä olisi siis pääosin kuvasisällön jakamiseen tarkoitettu alusta.

Asiasta uutisoineen 9to5Mac-sivuston mukaan tiedossa ei toistaiseksi ole, milloin ja millä markkina-alueilla TikTok Photos julkaistaan. Virallisen julkistuksen kerrotaan kuitenkin saattavan tapahtua jo lähiaikoina. Sovellus julkaistaisiin todennäköisesti Android ja iOS-käyttöjärjestelmille.