Kansainvälistä Pihvi- ja suihinottopäivää vietetään huomenna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huomenna 14. maaliskuuta vietetään jälleen perinteiseen tapaan kansainvälistä pihvi- ja suihinottopäivää. Kyseessä on vastaisku kuukautta aiemmin vietetylle ystävänpäivälle, jonka ympärille on perinteisesti rakentunut yltiöromanttinen sävy. Maaliskuussa vietettävä päivä on sen sijaan keskittynyt toimintaan. Päivä on tienkin satiirinen, joten siitä on turha pahoittaa mieltään.

Teemapäivän ajatuksena on, että naiset valmistavat miehilleen herkullisen pihvin ja antavat sen jälkeen poskihoidon. Sillä kukapa mies ei sellaisesta yhdistelmästä pitäisi? Jokaisessa meissä on varmasti sen verran hedonistin vikaa, että hyväksyy ne osaksi elämäänsä – ja vieläpä juhlapäivän nimissä. Miesten tulee huomata, että he voivat itse vaikuttaa siemennesteensä makuun. Tärkeintä on hygieenisyys ja se, että sukuelin on puhdas.

Jokaisella miehellä on ominaismakunsa, mutta elintavat ja ruokavalio määrittelevät pitkälle sitä, onko siemenneste kitkerää, hapanta vai makeaa. Toisinaan se voi olla myös suolaista tai jopa metallista. Ruoka, alkoholi ja kahvi vaikuttavat makuun aina. Kitkeryyttä lisäävät valkosipuli ja muut sipulit, kaalit, salaatit sekä liha- ja maitotuotteet.

Maku muuttuu suloisemmaksi hedelmien, erityisesti ananaksen, papaijan ja appelsiinin avulla. Myös kaneli ja muskottipähkinä antavat oman säväyksensä makuun. Tietyt hedelmät eivät ainoastaan poista siemennesteen luonnollista katkeruutta, vaan ne voivat myös parantaa myös fyysistä terveyttä.