Kristen Stewart unohti pukea housut? Käänsi katseet kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Hollywood-tähti Kristen Stewart on tehnyt jo noin 15 vuoden ajan menestyksekästä näyttelijän uraa. Nainen on ollut mukana useissa suurissa elokuvatuotannoissa, joista yksi tunnetuimmista on Twilight-elokuvasarja.

Kristen Stewart tähdittää uutta Love Lies Bleeding -elokuvaa, jonka ensi-iltanäytöksissä Stewart on käynyt viime päivien aikana edustamassa. Naisen yllä on nähty poikkeuksellisen rohkeita ja naisellisia tyylejä, joissa hän on esitellyt reilusti paljasta pintaa.

Viimeksi 33-vuotias näyttelijä nähtiin ilman housuja punaisella matolla pelkkä musta body yllään. Tällä kertaa Kristen Stewart on jälleen jättänyt housut kotiin ja edustanut sukkahousuissa ja neulepikkuhousuissa. Naisella oli yllään myös kauluspaita, josta oli laitettu kiinni vain ylin nappi. Sen ansiosta myös Stewartin vatsa ja rintaliivit näkyivät paidan alta.