Lizzo laski housunsa alas – esitteli alusasuaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on joutui viime vuonna suuren kohun keskelle kun hänen kolme entistä taustatanssijaansa haastoi Lizzon oikeuteen. Lizzon oikeustaistelu jatkuu edelleen, minkä vuoksi hän oli pitkään vaitonainen sosiaalisessa mediassa.

Tällä hetkellä tilanne on naisen somekanavilla rauhoittunut, minkä ansiosta tähti on voinut palata tavanomaisten julkaisujensa tekemiseen. Lizzolla on oma Yitty-niminen vaatemerkki, joka valmistaa muotoilevia ja tukevia alusasuja, joita artisti esittelee myös omalla Instagram-kanavallaan.

Nyt Lizzo poseerasi tuoreissa kuvissaan ja videoillaan pitkähihaisessa bodyssa, jossa on sisäänrakennetut rintaliivit. Tähti esittelee rohkeasti vaatetta myös takapuolelta ja on laskenut housunsa alas niin, että hänen paljaat pakaransa ovat päässeet myös kuviin mukaan.