Popsensaatio Mirella julkaisi uuden singlen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kertaheitolla Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon noussut Mirella julkaisee uuden singlensä Uuteen eiliseen. Kappale esittelee artistin herkempää puolta, mutta mukana on edelleen Mirellalle tunnusomainen tanssittava biitti. Mirella debytoi lokakuussa 2023 singlellä Sua sattuu, ja yhteensä kahta julkaistua singleä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo yli 16 miljoonaa kertaa.

Uuden singlen voi kuunnella artikkelin lopussa olevalta videolta. Mirellan kaksi ensimmäistä kappaletta ovat viihtyneet julkaisustaan asti maan kuunnelluimpien joukossa. Tammikuussa julkaistu Timanttei on edelleen sekä Suomen virallisen singlelistan että Spotifyn kärjessä. Kakkossingle Timanttei on tällä hetkellä myös radioiden viidenneksi soitetuin kappale. Lisäksi kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo lähes miljoona kertaa.

Mirellan ydintä ovat tunnistettavan lauluäänen lisäksi massiiviset pop-melodiat ja moderni tuotanto, jossa on usein mukana ripaus vaaran tuntua. Artisti aloittaa keikkailun tulevana kesänä ja hänet nähdään maan suurimmilla festareilla, kuten muun muassa Ruisrockissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa.