Selena Gomez harmittelee: ”Puhuin itselleni niin rumasti”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomezin paljasti viime vuonna olevansa uudessa suhteessa ja onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Selena Gomez on alkanut tapailemaan musiikkituottaja Benny Blancoa, jonka hän on tuntenut jo vuosien ajan.

Selena Gomez on muistellut nyt kuuden vuoden takaista aikaa, jolloin hänestä kuvattiin Apple TV+ -kanavalle julkaistua My Mind & Me -nimistä dokumenttia. Dokumentti keskittyi hänen mielenterveyteensä, itsetuhoisiin ajatuksiin ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön diagnoosiin.

Selena Gomez kertoi People-sivuston mukaan, että hän voi suorastaan pahoin ajatellessaan sitä miten hän puhui itselleen ja millaisia ajatuksia hänellä oli itseään kohtaan. Tähti pitää tällä hetkellä erittäin tärkeänä sitä, että osaa olla armollinen itseään kohtaan ja puhuu itselleen kauniisti. Häntä harmittaa se miten rumasti hän puhui itsestään dokumentin aikana.