Sauvakävelijä kohtasi koomisen tilanteen – vompatti hinkkasi takapuoltaan sauvaa vasten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vompatit ovat sympaattisen näköisiä pussieläimiä, joihin voi törmätä Australian luonnossa. Taannoin eräs retkeilemässä ollut nainen päätyi taatusti unohtumattomaan kohtaamiseen vompatin kanssa.

Tasmaniassa asuvat Jess ja Benny julkaisevat usein sosiaalisessa mediassa videoita ja kuvia seikkailuistaan luonnon helmassa. Taannoin parivaljakko kohtasi sauvakävelyllä söpöjä vompatin poikasia. Niistä yhdellä oli käyttöä Jessin sauvalle.

Jessin yllätykseksi pieni vompatti alkoi hinkkaamaan takapuoltaan sauvaa vasten. Hetken päästä pussieläin jatkoi matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jess vitsaili TikTok-videollaan vompatin käyttäneen hänen sauvaansa twerkkaamiseen.

@jessbennyadventures_ When a baby wombat twerks on your hiking pole! This absolutely made my day! #tasmania #wombat #fyp #wildlife #australianwildlife #cuteanimals #funnanimals #animalsoftiktok ♬ Gods creation – daniel.mp3