Jessica Biel julkaisi Justin Timberlaken herutuskuvan – kommenteissa täystyrmäys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun *NSYNC-poikabändin jäsen Justin Timberlake teki paluun soolouransa pariin julkaisemalla tammikuussa Selfish-nimisen singlen. Tulevalta albumilta on julkaistu myös helmikuussa toinen single, joka kantaa nimeä Drown.

Justin Timberlake yrittää tällä hetkellä tuoda musiikkiaan ihmisten kuultavaksi ja on aktivoitunut sen tiimoilta sosiaalisessa mediassa. Myös artistin vaimo Jessica Biel on tehnyt viime aikoina paljon miehensä musiikkiin liittyviä julkaisuja auttaakseen tätä. Nyt nainen julkaisi Justin Timberlakesta herutuskuvan, jossa mies esittelee vatsalihaksiaan.

-Aviomieheni ei ikinä julkaisisi näitä, mutta minä julkaisen. Olkaa hyvät, Jessica Biel kirjoitti Instagram-kuvien yhteydessä.

Jessica Bielin tekemästä julkaisusta on tykännyt yli 282.000 ihmistä. Siitä huolimatta julkaisun kommenttikenttä on pullollaan melko negatiivisia kommentteja, joissa ihmiset toivovat, että nainen ei olisi julkaissut näitä kuvia Justin Timberlakesta.