Perheenäiti johti rikollisrinkiä – varastivat miljoonilla meikkejä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornialainen perheenäiti pidätettiin loppuvuodesta mittavista rikoksista epäiltynä. Viranomaiset syyttävät San Diegossa asuvaa naista rikosringin pyörittämisestä. Sen jäsenet varastivat meikkejä jopa kahdeksan miljoonan dollarin arvosta.

Viranomaisten mukaan Mack johti rikosoperaatiota 2,75 miljoonan dollarin arvoisesta kartanostaan käsin. Kolmen lapsen äidin uskotaan maksaneen 12 naiselle, jotta he varastaisivat meikkituotteita myymälöistä eri puolilla Yhdysvaltoja. Varastettuja tuotteita myytiin eteenpäin edullisilla hinnoilla Online Makeup Store -verkkokaupassa.

Viranomaiset uskovat Mackin päättäneen, mihin myymälöihin varkaat iskisivät ja mitä tuotteita he varastaisivat. Hän myös maksoi heidän matkakulunsa. Sekä varkaudet että tuotteiden eteenpäin myyminen oli järjestäytynyttä ja pitkälle suunniteltua.

CNBC:n mukaan Mackin rikollinen liiketoiminta kukoisti vielä vuoden vilkkaimman shoppailusesongin alkaessa. Se sai kuitenkin päätöksen joulukuun poliisin puututtua asiaan. Yhteensä 140 rikossyytettä saaneen Mackin kartanosta takavarikoitiin yli 10 000 tuotetta, joiden arvo oli yhteensä noin 387 000 dollaria.