The Batman 2 viivästyy – näin kauan elokuvaa saadaan vielä odottaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Robert Pattinsonin tähdittämä ja Matt Reevesin ohjaama The Batman oli yleisö- ja arvostelumenestys. Jatko-osan kanssa ei kuitenkaan ole pidetty turhaa kiirettä. Elokuvan ensi-ilta on siirtynyt vuodella aikaisemmista suunnitelmista.

The Batman Part II -elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa lokakuussa 2025. The Hollywood Reporter -lehden mukaan uusi ensi-iltapäivämäärä on 3. lokakuuta 2025. Tuotantoyhtiön sisäpiiriläisten mukaan viivästysten taustalla ovat viimevuotiset Hollywood-lakot.

Pattinsonin ohella Zoë Kravitzin ja Paul Danon tähdittämän The Batmanin avausviikonlopun tulos oli pandemia-ajan toiseksi suurin. Elokuvan jatko-osa vahvistettiin huhtikuussa 2022. Työn alla on myös spinoff-sarja, joka keskittyy Colin Farrellin näyttelemään Pingviiniin.