Kohukaunotar kuvattiin suihkussa – video päätyi tietenkin someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Runsaasti huomiota viime vuosina osakseen saanut kohukaunotar Izabel Goulart on saanut hyvin jalansijaa suihkuseurapiirien tähtenä niin muotimaailmassa kuin lehtien palstoilla ja Victoria’s Secretin mallina. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,5 miljoonaa fania.

Tällä kertaa Izabel on kuvattu suihkussa, kun hän pääsi nautiskelemaan ulkosalla sijaitsevasta suihkusta biksuissa. Samalla hän toteaa palanneensa nyt ulkosuihkujen pariin. Video on mitä ilmeisimmin kuvattu Brasiliassa.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.