Kypäräkamera ikuisti maastopyöräilijän suorituksen – hurjaa ajoa jyrkissä rappusissa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kamerateknologian kehittyminen mullisti tavan, jolla extreme-urheilijat voivat ikuistaa suorituksiaan. Kevyiden ja edullisten kameroiden ansiosta vaarallisia stuntteja päästään seuraamaan urheilijoiden omasta näkökulmasta.

Felipe Vergara on chileläinen maastopyöräilijä. Hän on erikoistunut erityisesti nopeatempoisiin syöksyihin jyrkkiä reittejä pitkin. Vergaran Instagram-tili on täynnä videoita, joissa hän kiitää pyörällään esimerkiksi rappusia pitkin urbaanissa ympäristössä.

Vergara herätti taannoin huomiota Instagram-videollaan, jossa hän laskeutuu pyörällään jyrkkiä ja kapeita rappusia pitkin Chilessä. Nopeatempoinen ja vaaran tunteen katsojalle välittävä video on kerännyt sosiaalisessa mediassa yli 1,5 miljoonaa tykkäystä.