Pamela Andersonin hulvaton asuhaaste – teki nopeat valinnat eri tilaisuuksiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pamela Anderson alkoi viime vuonna esiintyä lehtien kansikuvissa ja punaisen maton tapahtumissa luonnollisessa tyylissä ilman meikkiä. Kaunotar herätti huomiota etenkin vuosi sitten Pariisin muotiviikoilla upeissa asuissa meikittömänä.

Nyt Pamela Anderson nähdään luonnollisen kauniina uudessa NET-A-PORTER -kanavan julkaisemassa YouTube-videossa. Videolla 56-vuotias tähti ottaa osaa leikkimieliseen muotihaasteeseen, jossa hänen pitää nopeasti esitellä erilaisia asuvalintoja eri tapahtumiin.

Haasteen aikana Pamela Andersonin tulee esitellä asu, jonka hän pukisi lentomatkalle, josta matka jatkuisi suoraan muotinäytökseen. Nainen näytti myös asuvalinnan töihin ja illalliselle ystävien kanssa. Andersonin asuvalinnat olivat todella tyylikkäitä ja ajattomia, mikä kuvastaakin hyvin tähden omaa tyyliä tällä hetkellä.