Prinsessa Dianan veli on huolissaan Kate Middletonista: ”Mikä on totuus?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinsessa Dianan veli Charles Spencer on nyt kommentoinut salaliittoteorioita, jotka liittyvät Kate Middletonin olinpaikkaan hänen terveyteensä. Middleton kävi vatsaleikkauksessa tammikuussa ja hänen on kerrottu tekevän paluun hovin työtehtäviinsä pääsiäisen jälkeen.

– Olen huolissani siitä, mitä totuudelle on tapahtunut, Spencer kertoi BBC:lle sunnuntaina Laura Kuenssbergin haastattelussa.

Middleton julkaisi maaliskuun alussa äitienpäivän kunniaksi muokatun valokuvan itsestään ja kolmesta lapsestaan. Kuvasta nousi kohu, ja Middleton myönsi käsitelleensä sitä itse. Kensingtonin palatsi sanoi ensimmäisessä lausunnossaan Middletonin leikkauksensa jälkeen, että prinsessa esiintyisi julkisuudessa vasta pääsiäisen jälkeen. Charles Spencer tietää oman siskonsa kohtalon kautta, että lehdistöön tai sen toimintaan ei käy aina luottaminen.

Prinsessan leikkauksesta ei tiedetä kovinkaan paljoa, hänen ainoastaan kerrottiin käyneen kirurgisessa toimenpiteessä tammikuussa. Sosiaalisessa mediassa leviää huhuja jopa siitä, että prinssi Williamin puoliso olisi vaivutettu koomaan, mutta palatsi on kummonnut huhut. Joidenkin salaliittoteorioiden mukaan Williamilla on väitetty olleen salasuhde Lady Rose Hanburyyn, minkä esille tulon vuoksi Middleton on pysynyt poissa julkisuudesta.