Vanessa Hudgens paljasti olevansa raskaana – fanit spekuloivat jo kuukausia sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuista suosiota aikoinaan Disneyn tuotannoissa ja erityisesti High School Musical -elokuvien teinitähtenä saanut Vanessa Hudgens on viime aikoina noussut myös sometähdeksi. Hudgens esitteleekin elämäänsä Instagramissa jo yli 51 miljoonalle seuraajalleen.

Vanessa Hudgens meni viime joulukuussa naimisiin pesäpalloa ammatikseen pelaavan Cole Tuckerin kanssa. Häistä ja polttareista jaetut kuvat saivat fanit spekuloimaan sitä onko nainen raskaana. Hudgens piti fanien kommentteja hänen vartalonsa muodoista todella töykeinä.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että fanit olivat oikeassa. 35-vuotias Vanessa Fudgens saapui taannoin Oscar-gaalaan ja jatkojuhliin mustissa asuissa, jotka korostivat kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaa. Vanessa Hudgens todella oli raskaana spekulaatioiden aikaan, mutta hän halusi ilmoittaa itseään koskevan ilouutisen oman aikataulunsa mukaan.