Latinokaunotar Eiza Gonzalez: ”Poikaystävieni on käytävä terapiassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Eiza Gonzalez on paljastanut, että hän ei tapaile miehiä, jotka eivät käy terapiassa. Meksikolaissyntyinen, 34-vuotias näyttelijä, on itse käynyt terapiassa nuoresta asti. Hänen mukaansa jokaisen pitäisi käydä keskustelemassa ammattilaisen kanssa, eikä hän suostu joustamaan asiasta treffikumppaneidensa suhteen.

– Minulle tämä asia on ehdottomasti asia, josta en suostu neuvottelemaan. Jos et ole käynyt terapiassa, en seurustele kanssasi, Gonzalez kertoi InStyle-lehdelle.

Eiza on Gonzalez vakuuttunut siitä, että kuka tahansa voi hyötyä terapiaistunnoista. Hän vastusti keskustelua ammattilaisen kanssa aikoinaan, kunnes huomasi saavansa siitä valtavasti apua isänsä kuoleman käsittelyyn. Nyt hän uskoo, että kaikki tarvitsevat terapiaa jossain muodossa, ja sen tulisi olla maailman luonnollisin asia.

– Mielestäni terapia on vain terveellisin asia, mitä kukaan voi tehdä itsensä hyväksi.

Meksikolainen näyttelijätär Eiza Gonzalez nousi kuuluisuuteen reilu kymmenen vuotta sitten latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti lukuisissa televisiosarjoissa ja useammassa elokuvassa.