Camila Cabello sai uudella musiikilla fanit suuttumaan – tähdelle satelee karua palautetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Camila Cabello on nyt pienen tauon jälkeen palaamassa takaisin musiikin pariin. Nainen on uuden alun merkiksi värjännyt mustat hiuksensa vaaleiksi ja ihastuttaakin nykyään platinanvaaleissa pitkissä hiuksissa, joihin on leikattu etuhiukset.

Camila Cabello on viime aikoina julkaissut Instagram-kanavallaan videoita, joiden taustalla kuullaan pätkä tulevasta kappaleesta. Musiikki kuulostaa hieman totuttua elektronisemmalta ja siinä toistetaan monta kertaa: ”I love it”. Fanit eivät tunnu kuitenkaan pitävän tästä tyylimuutoksesta.

Kappaleeta esittelevien videoiden kommenttikentät ovat pullollaan negatiivisia kommentteja. Pelkän musiikkileikkeen perusteella moni on jo tyrmännyt tulevan kappaleen. Tähden vanhat fanit tuntuvat olevan myös hyvin näreissään siitä, että naisen tyyli on muuttunut niin ulkonäön, pukeutumisen kuin musiikinkin suhteen.