Kristen Stewart haluaisi Twilight-elokuvan hääpuvun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Hollywood-tähti Kristen Stewart on tehnyt jo noin 15 vuoden ajan menestyksekästä näyttelijän uraa. Nainen on ollut mukana useissa suurissa elokuvatuotannoissa, joista yksi tunnetuimmista on Twilight-elokuvasarja.

Kristen Stewart suunnittelee tällä hetkellä tulevia häitään hänen kihlattunsa näyttelijä-kirjailija Dylan Meyerin kanssa. Kristen Stewart ja Dylan Meyer menivät kihloihin vuoden 2011 lopulla, mutta eivät ole vielä järjestäneet häitä.

Kristen Stewart on kertonut People-sivuston mukaan, että mikäli hän päätyy perinteiseen valkoiseen hääpukuun, hänellä on jo puku mielessä. Näyttelijä haluaisi Twilight-elokuvan hääkohtauksessa nähdyn hääpuvun, joka Bella Swanilla oli yllään. ”Rakastin sitä pukua niin paljon”, 33-vuotias Stewart hehkutti.