Papparainen köyri tyttöystäväänsä keskellä katua – poliisi narautti rysän päältä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi kertoo pidättäneensä pariskunnan heidän harrastettuaan intiimiä kanssakäymistä jalkakäytävällä Popeyesin ravintolan edessä, Floridan Vero Beachilla lauantaina iltapäivällä. Kaksikon puuhat näkyivät suoraan sekä ravintolaan että vieressä kulkeneelle valtatielle.

Pidätysraportin mukaan 70-vuotiaan Arnold Mackeyn havaittiin tehneen työntöliikettä 44-vuotiaan tyttöystävänsä April Whiten päällä. Kun poliisi lähestyi heitä, alkoi Arnold nostelemaan shortsejaan. Hän ei kuitenkaan saanut vedettyä housujaan täysin ylös ja kohtasi poliisin sukuelin paljaana. Tyttöystävä ei ollut yhtä rauhallinen tilanteessa, vaan hän pyristeli vastaan ja haukkui poliisia.

Viranomaisen kuvauksen mukaan nainen tuoksui vahvasti alkoholilta ja poliisi löysikin neljä tyhjää vodkapulloa ja avaamattoman rommipullon pariskunnan lähettyviltä. Hätäkeskukseen ilmoituksen tehnyt henkilö kertoi poliisille ottaneensa pariskunnan puuhista kuvia todisteeksi, The Smoking Gun kertoo.

Mies kertoi, että hänen aikomuksenaan ei ollut paljastaa itseään koko kansalle. Hän oli kertomansa mukaan pyytänyt Whitea poistumaan tien varrelta, mutta nainen kieltäytyi. Arnold ymmärsi tehneensä väärin ja lupasi poliisille pyytää tekoaan anteeksi tuomarilta. Heidät on pidätetty ja takuusummat ovat 5.000-7.000 dollaria.