Suomalaisnuoret avautuvat Arman Alizadille – uusi realitysarja alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisiotähti Arman Alizad nostaa uudessa Mun maailma -realitysarjassaan pöydälle kysymyksiä 2020-luvun nuorten maailmasta ja antaa nuorten vastata niihin itse. Sarjassa käsitellään erilaisuutta ja sopeutumista, paineita ja hyväksynnän tarvetta, yksinäisyyttä ja rakkautta sekä itsensä etsimistä ja löytämistä aikuisuuden kynnyksellä. Uutuussarja alkaa MTV Katsomossa 27. maaliskuuta.

– Haluan sarjalla avata nuorten maailmaa siten, että nuoremmat katsojat saavat siitä samaistumispintaa ja vanhemmat katsojat yhtymäkohtia sekä ymmärrystä, Arman Alizad kertoo.

Seitsemällä kultaisella Venlalla palkittu Arman Alizad on 15 vuoden ajan tuonut maailman monimuotoisuutta, erilaisia kulttuureja, uskontoja ja yhteisöjä lähemmäksi katsojia. Nyt on suomalaisten nuorten vuoro. Uusi realitysarja vie viiden hurmaavan 18-25 -vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa.

Sarja koostuu päähenkilöiden itse kuvaamista videopäiväkirjoista sekä seurantamateriaaleista, jotka nivoutuvat yhteen päähenkilöiden elämässä tapahtuvien asioiden myötä. Alizad on itse kasvanut kahden kulttuurin välissä ja kokee tärkeäksi kuulla tämän sukupolven nuorten kokemuksia. Sarjassa käsitellään erilaisuutta ja sopeutumista, paineita ja hyväksynnän tarvetta, yksinäisyyttä ja rakkautta sekä itsensä etsimistä ja löytämistä aikuisuuden kynnyksellä.