Yllätyskäänne James Bond -huhumyllyssä – Aaron Taylor-Johnsonille ei tarjottu roolia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huhumylly seuraavasta James Bond -näyttelijästä käy jälleen kuumana. Brittinäyttelijä Aaron Taylor-Johnsonin uutisoitiin taannoin saaneen jo tarjouksen roolista. Nyt The Sun -lehden alun perin julkaisema uutinen vaikuttaa kuitenkin tulleen kumotuksi.

Taylor-Johnsonille ei ole viihdemaailman ilmiöihin keskittyvän E! News -uutissivuston mukaan tarjottu James Bondin roolia ainakaan vielä. Myös BBC:n mukaan Bond-elokuvia tuottavan Eon Productions -yhtiön sisäpiiriläinen on kertonut, etteivät huhut pidä paikkansa.

Huhujen kumoaminen ei tietenkään vielä tarkoita, etteikö Taylor-Johnsonia saatettaisi nähdä Bondin roolissa. Kick-Ass ja Bullet Train -elokuvista tutun tähden on pitkään tiedetty olevan yksi varteenotettavista ehdokkaista rooliin. Muita rooliin mahdollisesti yhdistettyjä tähtiä ovat muun muassa Henry Cavill, Damson Idris, Cillian Murphy ja parhaillaan Shogun-sarjaa tähdittävä Cosmo Jarvis.