Britney Spears esitti riisuvansa biksujensa alaosaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien poptähtien keulahahmoihin jo vuosikymmeniä lukeutunut Britney Spears on viime vuosina ollut hieman huolestuttavalla tavalla julkisuudessa, sillä holhouskiistan päätyttyä laulajatar on poseerannut ajoittain hyvinkin rohkeissa kuvissa ja videoilla. Taas aivan viime aikoina nämä julkaisut ovat saaneet jälleen jatkoa.

Nyt Spears nähdään poseeraamassa kameran edessä uimarannalla, jossa hän on pukeutunut keltaisiin biksuihin. Jostain syystä hänen heruttelunsa on mennyt sille tasolle, että hän esittää katsojille viettelevästi riisuvansa biksujen alaosaansa. Video on ymmärrettävää jatkumoa niille kuville, joissa hän on poseerannut viime aikoina jopa täysin alastomana.

Peräti 60 miljoonan dollarin omaisuuden haltija Britney Spears teki aviomiehensä kanssa avioehdon. Laulaja kuitenkin tuki aviomiestään taloudellisesti ja osti ylellisiä matkoja. Pari haki eroa vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin. Sam Asghari on 29-vuotias kuntovalmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Sam Asghari on eroa hakenut osapuoli.