Kim Kardashianin romanssi loppui lyhyeen – kesti vain puoli vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian oli pitkään sinkku erottuaan räppäri Kanye Westistä. Sen jälkeen hän seurusteli lyhyesti koomikko Pete Davidsonin kanssa.

Viime aikoina on uutisoitu laajasti Kim Kardashianin ja NFL-tähti Odell Beckhamin tapailusta. Kaksikko oli lähipiirin mukaan hyvin ihastunut toisiinsa ja vietti tiiviisti aikaa yhdessä. Kardashian ja Beckham eivät ehtineet edes tehdä suhteestaan vielä julkisesti virallista kun he jo erosivatkin.

Daily Mail -sivuston mukaan 43-vuotias Kim Kardashian on puolen vuoden tapailun jälkeen jälleen sinkkumarkkinoilla. Nainen on nähty 31-vuotiaan Odell Beckhamin kanssa viimeisen kerran Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa maaliskuun alussa.