Mies työnsi 11 rengasta sukuelimeensä – kiidätettiin hätäoperaatioon sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen mies menetti tajuntansa työnnettyään 11 metallista rengasta sukuelimeensä Thaimaassa. Vaikeiden mustelmien ja turvotuksen jälkeen hänet kiidätettiin lopulta sairaalaan Bangkokissa. Lääkärit joutuivat leikkaamaan miehen vapaaksi renkaista käyttäen järeitä työkaluja.

Renkaita käytetään yleensä lisäämään mielihyvää ja parantamaan erektiota. Ne voivat kuitenkin olla väärin käytettynä vaarallisia ja aiheuttaa kivuliaan tilan. Renkaita ei saisi käyttää yhtäjaksoisesti yli puolta tuntia pidempään, sillä sukuelin on muuten vaarassa kuristua.

Renkaiden vääränlainen käyttö voi aiheuttaa komplikaatioita. Lääketieteen asiantuntijoiden mukaan harvinaisessa tapauksessa renkaan aiheuttama puristaminen ja verenkiertohäiriö voi johtaa jopa kuolioon. Sellaisen jälkeen sukuelin voidaan joutua amputoimaan. Thaimaalaisen miehen tapauksesta julkaistiin kuvia myös Facebookiin.