Prinssi Harry sai tietää Kate Middletonin syöpädiagnoosista televisiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesin prinsessa Catherine, eli Kate Middleton, on kertonut sairastavansa syöpää. Hän käy ennaltaehkäisevässä kemoterapiassa. Prinssi Harry kuuli 42-vuotiaan kälynsä syöpädiagnoosista televisiosta, eli hänet oli jätetty tarkoituksella uutispimentoon.

– Katen syöpädiagnoosista ei kerrottu etukäteen Harrylle ja Meghanille, lähde kertoi The Timesille.

Middleton, joka avioitui prinssi Williamin kanssa vuonna 2011, paljasti diagnoosinsa videoviestissä perjantaina. Kolmen lapsen äiti kertoi käyneensä tammikuussa vatsaleikkauksessa, jonka jälkitutkimuksissa havaittiin syöpä. Prinssi Harryn perhe sai tietää asiasta periaatteessa samaan aikaan kuin muu maailma. Sussexin herttuapari julkaisi sen jälkeen lyhyen lausunnon, jossa Meghan ja Harry osoittivat tukensa Middletonille.