Realitytähtien oikeusjutut lisääntyvät – nyt Ariana Madix ja Tom Sandoval haastoivat toisensa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Rachel Levissin kanssa. Rachel Leviss ei enää palannut sarjaan takaisin uudella tuotantokaudella, vaan halusi keskittyä omaan henkiseen hyvinvointiinsa.

Skandaalissa tapahtui taannoin uusi käänne, koska Rachel Leviss haastoi Tom Sandovalin ja Ariana Madixin oikeuteen. Leviss syyttää Sandovalia ja Madixia kostopornon tuottamisesta ja jakamisesta. Nyt myös Ariana Madix on yllättänyt Tom Sandovalin oikeusjutulla.

Ariana Madix on vienyt hänen ja Tom Sandovalin asumisjärjestelyn oikeuteen. Nainen syyttää Tom Sandovalia siitä, että mies ei anna myydä taloa. Madix ehdottaa, että talo laitetaan myyntiin 3,1 miljoonan hintalapulla ja siitä saadut tuotot tasataan puoliksi hänelle ja Tom Sandovalille.

Tom Sandoval ei halua muuttaa kodistaan, minkä vuoksi hän on aiemmin samalla hinta-arviolla yrittänyt ostaa Ariana Madixin puolikasta talosta itselleen. Madix ei kuitenkaan suostu myymään puolikasta exälleen, koska häntä kuvottaa ajatus siitä, että yhteisen kodin rikkonut mies saisi lopulta talon ja hänen pitäisi muuttaa siitä pois.

Nyt Tom Sandoval on vastannut Madixin haasteeseen ja kertonut omissa dokumenteissaan, että ei suostu talon myyntiin. Jos talo kuitenkin myydään, Tom Sandoval haluaa saada suuremman korvauksen siitä koska hän on mielestään käyttänyt enemmän rahaa sen kunnostustöihin ja maksanut viime aikoina enemmän asumisesta koituvia kuluja.