Sointu Borg poseerasi paljussa – näyttävää lekottelua Himoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Diili-ohjelman voittaja Sointu Borg on nykyisin median moniottelija, sillä hän ryhtyi taannoin myös kirjailijaksi ja jakaa elämänohjeitaan nuorisolle Tiktokissa. Lisäksi hän esiintyy suosittuna puhujana erilaisissa tilaisuuksissa.

Nyt Sointu on ehtinyt ottaa hieman vapaata ja nauttimaan Himoksella sijaitsevien mökkien rauhasta. Hänet kuvattiin nautiskelemassa muun muassa paljusta ja nauttimassa magnum-pullosta kuohuvaa – luonnollisesti biksut yllään. Samalla Borg käynnisti kilpailun, jonka palkintona on vuorokausi kokonaiselle seurueelle toisessa upeista mökeistä.

Tiktokissa Sointu Borg antaa Sointuorvokki-kanavallaan nuorisolle elämänohjeita. Hän kertoo esimerkiksi miten flirttailun voi erottaa yleisestä ystävällisyydestä. Hänen mukaansa flirttaileva voi upottaa lauseeseen tiedon siitä, että hän on sinkku ja yleensä utelee toiselta tämän parisuhdestatusta. Kiinnostunut ihminen muistaa flirttailun kohteena olevasta pieniä yksityiskohtia ja yrittää löytää tekosyitä koskettaa tai vaikkapa halata hieman pidempään.