Kiinnitätkö viestejä Whatsappissa? Siinä tapauksessa pidät uudistuksesta

Digi · Tim Isokivi

Pikaviestisovellus Whatsappissa on ollut jo jonkin aikaa mahdollista kiinnittää tärkeitä viestejä keskusteluikkunan yläreunaan. Ominaisuutta aktiivisesti käyttäville on luvassa hyviä uutisia, sillä jatkossa viestejä voi kiinnittää keskusteluissa aikaisempaa enemmän.

Whatsapp mahdollistaa jatkossa kolmen viestin kiinnittämisen keskustelun ylälaitaan. Uudistus koskee niin kahdenkeskeisiä viestiketjuja kuin ryhmäkeskustelujakin. Jatkossa käyttäjät voivat kiinnittää myös ääniviestejä, mediasisältöä ja jopa emojeja.

Viestit pysyvät kiinnitettynä oletusarvoisesti viikon ajan. Käyttäjä voi kuitenkin halutessaan kiinnittää viestin myös 24 tunnin tai 30 vuorokauden ajaksi. Luonnollisesti kiinnitetyn viestin voi myös poistaa silloin, kun se sopii itselle.