Anne Kukkohovi muuttaa Los Angelesiin – haluaa panostaa malliuraan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Helmikuussa uutisoitiin, että mallina toimiva Anne Kukkohovi lopettaa suositun Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana. Nyt nainen on ilmoittanut suuresta elämänmuutoksestaan kun hän on päättänyt muuttaa unelmiensa perässä Yhdysvaltoihin.

Anne Kukkohovi julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa luonnollisena kameralle ja hymyilee. Samalla hän kertoo kuvatekstissään saaneensa töitä mallitoimistolta juuri meikittömillä kasvokuvilla. Apu-lehden haastattelussa Kukkohovi paljasti muuttavansa mallin töiden perässä Los Angelesiin.

Mallitoimistoa varten otetut kuvat napattiin viime syyskuussa. ”Sen jälkeen ei mennyt kauan kun työsopimus tuli, mutta eniten aikaa ja vaivaa meni itse viisumiprosessiin”, 53-vuotias Anne Kukkohovi kertoo Instagram-julkaisussaan. ”Ylipäätään tällaisen kiepautuksen tekeminen vaatii aikaa, rahaa ja hermoja”, nainen kuvailee koko prosessia.