Sean ”Diddy” Combsin avustaja pidätettiin – välitti aseita ja huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen artisti Sean ’Diddy’ Combsin avustaja, 25-vuotias Brendan Paul on pidätetty. Hänen on väitetty toimittaneen aseita ja huumeita Diddylle. Asia nousi esille kesken seksuaalirikosvyyhtiä.

Rodney “Lil Rod” Jones, eli Diddyn entinen tuottaja ja videokuvaaja väittää, että musiikkimoguli käytti häntä toistuvasti hyväksi työskennellessään uusimman albuminsa parissa syyskuusta 2022 marraskuuhun 2023. Asiasta on nostettu 30 miljoonan dollarin arvoinen oikeusjuttu räppäriä vastaan.

Brendan Paul nimettiin jutussa artistin huumevälittäjäksi ja ampuma-aseiden korjaajaksi. Paul pidätettiin Miamissa maanantaina 26. maaliskuuta samalla, kun liittovaltion agentit tekivät ratsian Diddyn yksityiseen suihkukoneeseen, TMZ uutisoi.

Paul sai syytteen huumausianerikoksesta, joissa hän on epäiltynä marihuanaa sisältävien karkkien ja kokaiinin hallussapidosta. Rodney ’Lil Rod’ Jones väitti jutussaan, että Paul toimi Diddyn uskottuna ja kantoi usein ampuma-asetta mukanaan. Hän väitti myös, että Paul hankkii ja jakelee aseita sekä huumeita räppäripomolleen. Lisäksi Jones sanoi, että Paul neuvottelee seksityöntekijöiden saamat palkkiot työskennellessään Diddyllä.