Jättipovinen opiskelijatar käänsi katseet – liivit olivat tietenkin jääneet kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä huomiota viime aikoina osakseen saanut kurvikas opiskelijatar Maria Arreghini on tehnyt viime aikoina kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Hän tienaa rahaa mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt italialainen kaunotar on julkaissut kuvasarjan, jossa hän poseeraa erilaisissa näyttävissä asuissa. Eräässä kuvassa hänet nähdään avonaisessa valkoisessa kauluspaidassa ilman rintaliivejä. Tällaisissa asuissa poseeraaminen on varmasti Marialle mieleen.

Maria Arreghinilla on myös podcast-sarja. Hän saanee runsaasti seuraajia ulkoisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.