Britney Spears heruttelee nyt rantavedessä – paastolla on ollut seurauksia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa julkaistuaan omaelämäkerran, joka kantaa nimeä Woman in Me – Nainen minussa. Kirja on ollut suuri myyntimenestys ja se on sisältänyt paljon kohupaljastuksia muista julkkiksista.

Britney Spears on myös jo pitkään aiheuttanut hämmennystä hänen julkaisuillaan sosiaalisessa mediassa. Lähiaikoina nainen on julkaissut bikinikuvia trooppiselta lomamatkaltaan. Nainen on myös kertonut aloittaneensa monien muidenkin julkkisten suosiman pätkäpaaston.

Pätkäpaastolla tarkoitetaan noin 16-18 tuntia kestäviä yöpaastoja. Viimeinen iltapala tulisi siis nauttia esimerkiksi kuudelta illalla ja seuraava ateria eli aamiainen vasta kymmenen jälkeen aamulla. Pätkäpaastoa noudattamalla on helppo asiantuntijoiden mukaan saada itselleen paaston terveyshyödyt. Pätkäpaasto voi auttaa monia myös painonhallinnassa.

Britney Spears on Daily Mail -sivuston mukaan kommentoinut, että pätkäpaaston aloittaminen on väliaikaisesti tehnyt hänestä pienen ja heikon. 42-vuotias tähti kuitenkin odottaa saavansa paaston hyödyt pian itselleen ja uutta energiaa.