Jennifer Garner opettaa hyvän ryhdin perusteet: ”Sanon seuraavaksi jotain todella epäsiistiä”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka toimii samalla myös perheenäitinä hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. 51-vuotias nainen tuntuu olevan melkoinen luonnonlapsi, joka on vasta viime aikoina kiinnostunut hiustenlaitosta ja meikkaamisesta.

Jennifer Garner on tunnettu hänen maanläheisistä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä neuvoistaan. Viimeksi Garner kehotti kauneudenhoitoneuvoinaan nuoria pesemään kasvojaan ja suojautumaan auringolta. Nyt tähti on muistuttanut seuraajiaan hyvän ryhdin tärkeydestä.

– Aion sanoa seuraavaksi jotain todella epäsiistiä. Koska olet viimeksi ajatellut ryhtiäsi, tähti pohtii uudella TikTok-videollaan.

Jennifer Garner näyttää videolla miten leuka viedään taakse päin, lantiota tuodaan hieman eteen ja hartiat kierretään taakse hyvän ryhdin saamiseksi. ”Pinotkaa luunne”, nainen kehottaa vielä videon lopuksi ja on sitä mieltä, että hyvässä ryhdissä käveleminen saa ihmisen tuntemaan olonsa ylpeäksi itsestään.

Luiden kasaamisella tai pinoamisella viitataan yleensä juuri oikeaan ryhtiin. Hyvässä ja ergonomisessa asennossa luut ovat oikeassa linjassa ikään kuin pinottuna juuri suoraan ja tukevat näin ollen kehoa optimaalisesti.

@jennifergarner

This is my Roman Empire. Stack your bones! 🦴

♬ original sound – Jen Garner