Euphoria-sarjan fanit huolestuivat – HBO kiistää somessa leviävät huhut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Euphoria-sarjan toinen tuotantokausi ilmestyi vuonna 2022. Sarjan kolmas kausi on kuitenkin viivästynyt, mikä on herättänyt fanien huolen. HBO:n on jopa huhuttu lopettaneen sarjan tuotannon kokonaan.

Euphorian kolmannen kauden kuvausten on ollut määrä alkaa tulevana kesänä. World of Reel -sivuston mukaan näyttelijöille on kuitenkin kerrottu, että he ovat vapaita keskittymään muihin projekteihin. Kolmannen kauden tuotannon väitettiin sivustolla keskeytyneen lopullisesti.

HBO:n edustaja torppasi huhut Entertainment Weekly -lehdelle. Edustajan mukaan kolmas kausi toteutuu edelleen. Sarjan näyttelijöille on vain annettu mahdollisuus tarttua myös muihin työtilaisuuksiin.

Useat Euphorian näyttelijät ovat nousseet supertähdiksi sarjan alkamisen jälkeen. Esimerkiksi Zendaya tähdittää parhaillaan kevään jättielokuvaa, Dyyni: Osa kahta. Sydney Sweeney on tehnyt kiireistä ja nousujohdanteista uraa valkokankaalla, Hunter Schafer nähtiin uudessa Nälkäpeli-elokuvassa ja Jacob Elordi puolestaan näytteli Elvistä taannoisessa Priscilla-elokuvassa.