Paris Hilton ei halua lastensa koukuttuvan sosiaaliseen mediaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paris Hilton ilmoitti viime vuoden lopulla, että heidän perheeseensä oli syntynyt pieni tyttövauva, joka sai nimekseen London. Hiltonilla ja hänen aviomiehellään Carter Reumilla on jo entuudestaan Phoenix-niminen poika, josta tuli isoveli jo 10 kuukauden ikäisenä.

Paris Hilton on kertonut rakastavansa uutta arkea lastensa kanssa. Hän on pohtinut paljon lasten kastatusta ja sitä millainen äiti hän haluaa olla lapsilleen. Hän toivoisi, että hänen lapsensa saisivat kasvaa paremmassa maailmassa kuin hän itse kasvoi.

Paris Hilton toivoo etenkin sitä, että hänen lapsensa tuntisivat olonsa todella rakastetuksi ja nähdyksi. Hän toivoo myös, että London ja Phoenix haluaisivat jakaa positiivisuutta ympärillään ja heillä olisi suuri sydän.

Paris Hilton haluaa myös, että hänen lapsensa leikkisivät paljon ulkona sen sijaan, että he tulisivat olemaan jatkuvasti puhelimillaan. ”Toivon lasten elävän tässä maailmassa sosiaalisen median ulkopuolella. Minusta tuntuu, että sosiaalinen media on vienyt paljon pois lapsilta”, Paris Hilton pohti People-sivuston mukaan.