Joe Manganiello sai True Blood -sarjasta traumat – kuvasivat alastonkohtauksia pakkasessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet Sofia Vergara ja Joe Manganiello erosivat viime vuonna kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen. Sofia Vergara on hehkuttanut sinkkuelämäänsä ja kertonut nauttivansa siitä täysin siemauksin. Joe Manganiello puolestaan löysi rinnalleen nopeasti uuden rakkaan, näyttelijän uraa aloittelevan Caitlyn O’Connorin.

Moni muistaa Joe Manganiellon etenkin hänen kuuden vuoden mittaisesta roolistaan suositussa True Blood -vampyyrisarjassa. Joe Manganiello esitti ohjelmassa Alcide Herveaux -nimistä ihmissutta. True Blood sijoittui Bon Tempsin alueelle Louisianaan, mutta sarjaa ei kuitenkaan kuvattu siellä.

Joe Manganiello kertoi Jennifer Hudsonin haastateltavana, että hänelle jäi ikuiset traumat ohjelman kuvauksista. He kuvasivat Malibussa joulu- ja tammikuussa, jolloin yölämpötila oli noin kuusi pakkasastetta. Mies esiintyi monissa kohtauksissa ilman paitaa ja toisinaan myös alasti, minkä vuoksi hän paleli jatkuvasti. ”Älä tärise. Näytä seksikkäältä”, tähti muistelee ohjaajan huutaneen hänelle.