Hämmentävä rikos: 18 000 NHL-legendan keräilyhahmoa varastettiin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Pittsburghissa tutkitaan erikoista rikosta. Varastetuksi päätyi peräti 18 000 muovista NHL-legenda Jaromir Jagria esittävää bobblehead-keräilyhahmoa. Figuurit oli tarkoitus jakaa faneille.

Pittsburgh Penguins pelasi torstaina San Jose Sharksia vastaan PPG Paints Arenalla. Ottelun yhteydessä faneille oli määrä jakaa ilmaisia Jaromir Jagr -hahmoja. Tempaus jouduttiin kuitenkin perumaan, sillä hahmot oli varastettu pian niiden saavuttua Kaliforniasta Pittsburghiin.

-Rahtivarkauden uhriksi joutuminen järkyttää meitä. Työskentelemme viranomaisten kanssa tapauksen tutkinnassa, Pittsburgh Penguinsin liiketoiminnan johtaja Kevin Acklin kertoi NBC-uutissivuston mukaan.

Tsekkiläinen Jaromir Jagr pelasi Pittsburgh Penguinsin riveissä 11 kauden ajan. Hänet tunnetaan yhtenä maailman parhaista jääkiekkoilijoista. Bobblehead-varkaudesta huolimatta Jagr nähtiin yleisössä kunniavieraana torstai-illan ottelussa.