Maailman kauneimmaksi rankattu Bella Hadid biksukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimmaksi naiseksi taannoin rankattu supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Bella Hadid sairastui borrelioosiin eli Lymen tautiin vuonna 2013 ja joutui viime vuonna pitämään lähes puolen vuoden tauon työn teosta oireiden ollessa niin voimakkaita.

Nyt Hadid on esitellyt vartaloaan poseeraamalla biksukuvissa ja esitellen samalla maailmankuulun brändin tuoreen malliston tuotteita yllään.

Äskettäin Bella julkaisi Instagram-kanavallaan sarjan kuvia, joiden yhteydessä hän kertoi, että Orabella lanseerataan 2. toukokuuta. Fanit odottavat naisen yritystä ja tuotteita innolla, mutta kukaan ei tunnu tietävän mistä on kyse. Orabellan omalla Instagram-sivulla kerrotaan vain, että yritys on Bella Hadidin perustama. Yrityksen julkaisemat kanavat kehottavat ihmisiä paljastamaan oman alkemiansa.